ASBESTATTEST / ASBESTINVERTARISATIE

Transparant over prijzen

Alle nodige documentatie

Erkende deskundige

Vraagt u zich af wat de kostprijs is van het opstellen van een asbestinventaris van uw woning in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen of Brussel? Wij bij Allrounder uit Temse geven u een eerlijke en correcte prijs om een asbestinventaris op te stellen van uw woning in Brussel, Antwerpen of daarbuiten. De prijs kan namelijk enorm variëren en wij geven u graag de precieze kostprijs mee.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

Wat is de kostprijs van een asbestinventaris?

De prijs van een asbestinventaris verschilt met het type onderzoek dat we moeten uitvoeren om een asbestinventarisatie op te stellen. De kostprijs kan starten bij 100 euro, maar kan al snel uitlopen tot 1500 euro afhankelijk van het onderzoek dat we moeten uitvoeren bij de asbestinventaris. Daar komt dan nog eens een klein bedrag bij als u ook een asbestattest wilt aanvragen. Wij vinden het belangrijk om transparant te communiceren over de kostprijs van een asbestinventaris. Via onze prijsconfigurator kunt u berekenen wat het gehele onderzoek en het opmaken van de nodige documenten u zal kosten. Het is dan aan u om te beslissen of u met ons in zee wilt gaan.

Vraag naar de prijs van een asbestinventaris

Wilt u de feitelijke kostprijs kennen van het aanmaken van een asbestinventaris. Vul dan snel het contactformulier in. Daar kunt u vragen naar een prijsvoorstel voor een asbestinventarisatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om dit voorstel verder te bespreken en te kijken of de prijs van uw asbestinventaris is wat u ervan verwacht had. Als asbestspecialist willen wij zo altijd zeer transparant en eerlijk te werk gaan.

Ontvang een gratis offerte

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ons proces

01.

U neemt contact op.

U vult het contactformulier vrijblijvend in, laat hierbij zoveel mogelijk gegevens na en eventueel enkele foto's.

02.

Wij bellen of mailen u.

We bellen u op en dit kosteloos. Aan de hand van meer informatie en foto's kunnen we al een richtprijs inschatten.

03.

We komen langs.

We doorlopen samen welke karweien moeten worden uitgevoerd en welke de benodigde materialen en apparatuur zijn.

04.

We fix it.

Op afgesproken datum komen we langs en lossen we al uw problemen op!

ASBESTATTEST / ASBESTINVERTARISATIE
info@allrounder.be
Allrounder