ASBESTATTEST / ASBESTINVERTARISATIE

Transparant over prijzen

Alle nodige documentatie

Erkende deskundige

Wilt u graag een asbestattest aanvragen voor uw woning in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel of Antwerpen bij een echte deskundige? Dan zit u goed bij Allrounder uit Temse. Als u een woning bezit die voor 2001 gebouw is, heeft u verplicht een asbestattest nodig. Zo’n asbestattest kunt u alleen aanvragen bij een deskundige firma zoals de onze. Dit attest wordt uitgereikt door de OVAM, maar wij komen als erkende deskundige van asbest wel langs in uw woning om het asbest vast te stellen en de nodige documenten aan te vragen.

Heeft u een vraag?

Neem contact op!

Wij brengen de nodige documenten in orde voordat u een asbestattest kunt aanvragen

Als u graag een asbestattest wilt aanvragen omdat u misschien uw woning gaat verkopen of te huur gaat stellen, dan moet u hiervoor beroep doen op een erkende deskundige. Wij kunnen u hierbij helpen. Voordat u het attest kunt verkrijgen, dient er een asbestinventaris opgemaakt te worden. Wij komen hiervoor langs op inspectie en bekijken waar er asbest in uw woning aanwezig is, voor we het aanvragen van het attest verder in gang zetten. Als de asbestinventaris voor verkoop of verhuur is opgesteld kunnen wij dit documenteren en bezorgen aan de juiste instanties. Zij zorgen ervoor dat u snel uw asbestattest in handen heeft.

Waarom is een attest noodzakelijk?

Sinds 2022 is een asbestattest verplicht bij de verkoop van woningen en gebouwen die voor 2001 gebouwd zijn. Het doel is om tegen 2032 ervoor te zorgen dat iedere gebouweigenaar over een attest beschikt. Het is dan de bedoeling dat als u uw woning verkoopt u het asbestattest dat u heeft verkregen bij een erkende deskundige meedeelt met de nieuwe eigenaar. Ook bij verhuur is het aanvragen van een asbestattest uw taak. Gelukkig kunnen wij als asbestspecialist u hierbij helpen.

Vraag uw asbestattest aan!

Als u een asbestattest moet aanvragen bij een erkende deskundige, dan zit u hier op de juiste plaatst. Door slechts ons contactformulier in te vullen, weten wij dat we in gang moeten schieten. Wij bellen u dan later op om verder af te spreken en u meer informatie te geven en ook een prijsvoorstel te doen rond uw asbestattest. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Ontvang een gratis offerte

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Ons proces

01.

U neemt contact op.

U vult het contactformulier vrijblijvend in, laat hierbij zoveel mogelijk gegevens na en eventueel enkele foto's.

02.

Wij bellen of mailen u.

We bellen u op en dit kosteloos. Aan de hand van meer informatie en foto's kunnen we al een richtprijs inschatten.

03.

We komen langs.

We doorlopen samen welke karweien moeten worden uitgevoerd en welke de benodigde materialen en apparatuur zijn.

04.

We fix it.

Op afgesproken datum komen we langs en lossen we al uw problemen op!

ASBESTATTEST / ASBESTINVERTARISATIE
info@allrounder.be
Allrounder