ASBESTATTEST / ASBESTINVERTARISATIE

Allrounder

Welkom bij Allrounder, uw betrouwbare partner voor asbestattesten in Vlaanderen. Onder de bekwame leiding van zaakvoerder Arno Annecour, heeft Allrounder zich geëvolueerd van een karweidienst voor professionele firma’s naar een toonaangevende dienstverlener voor asbestattesten.

Ons verhaal begon 5 jaar geleden, toen Arno zijn ondernemingsgeest combineerde met een vastberadenheid om diensten van hoge kwaliteit te leveren. Wat begon als een bescheiden karweidienst, groeide uit tot een vertrouwde naam in de asbestinspectie-industrie.

Bij Allrounder zijn we trots op ons deskundig team, bestaande uit toegewijde vaste medewerkers en gekwalificeerde onderaannemers. Ons team is onze kracht, en samen streven we ernaar om een snelle, efficiënte en betrouwbare service te bieden aan zowel particulieren als professionele klanten die hun pand willen verkopen of verhuren.

Onze expertise in asbestinspectie en -certificering wordt ondersteund door een solide netwerk van onderaannemers en een goed gestructureerde operationele workflow. Dit stelt ons in staat om een gestroomlijnde service te bieden vanaf het initiële contact tot aan de aflevering van het asbestattest.

Met Allrounder aan uw zijde kunt u rekenen op een deskundige begeleiding en een naadloze service-ervaring. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt ons tot een voorkeurskeuze voor asbestinspectie en -certificering in Vlaanderen.

Ons proces

01.

U neemt contact op.

U vult het contactformulier vrijblijvend in, laat hierbij zoveel mogelijk gegevens na en eventueel enkele foto's.

02.

Wij bellen of mailen u.

We bellen u op en dit kosteloos. Aan de hand van meer informatie en foto's kunnen we al een richtprijs inschatten.

03.

We komen langs.

We doorlopen samen welke karweien moeten worden uitgevoerd en welke de benodigde materialen en apparatuur zijn.

04.

We fix it.

Op afgesproken datum komen we langs en lossen we al uw problemen op!

Actief in heel belgië

Allrounder werkt in heel België
samen met zowel eigen personeel en vaste onderaannemers.

Door een mix van ervaren, getallendeerde mensen en een centraal aanspreekpunt kan u steeds het gewenste resultaat verwachten. ALLROUNDER probeert steeds een oplossing te bieden voor elk budget.

Arno neemt zo snel contact op met u.

Ontvang een gratis offerte

"*" indicates required fields

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Enkele van onze partners en klanten

ASBESTATTEST / ASBESTINVERTARISATIE
info@allrounder.be
Allrounder